Educamos

La plataforma educamos és una eina enfocada al seguiment acadèmic les nostres fills i filles. D’una forma senzilla, còmoda i des de qualsevol dispositiu, podrem accedir a tota la informació que ens resulti necessària. Només es necessita un usuari i una contrasenya que una vegada iniciat el curs es distribueix a les famílies. A part de la versió d’escriptori, compta amb una app per als dispositius mòbils, tant pel sistema android com per al sistema IOS.

Accés a la versió d’escriptori

Moodle

Aquesta plataforma, és una eina que permet a l’alumne treballar online des de casa, fer controls, exercicis, consultar continguts extraordinaris de les assignatures, descarregar apunts… Amb la utilització d’aquesta eina pretenem que l’alumne es vagi familiaritzant en l’ús de les noves tecnologies del món educatiu. Per poder fer us d´aquesta valuosa eina de treball, és precisa tenir connexió a Internet i estar en possessió d’un nom d’usuari i una contrasenya personal. La plana web d’accés directe és: www.moodle.santvicençdepaul-inca.es o clicant davall de la imatge.

Ens posam a la seva disposició per a resoldre qualsevol dubte o pregunta en aquesta direcció: soportemoodle@santvicençdepaul-inca.es

captura-de-pantalla-2016-11-01-a-las-16-21-02

Accés a la plataforma

Google for education

Google proporciona tota una mena d’aplicacions per poder desenvolupar tasques de forma online, en qualsevol moment, en qualsevol dispositiu i que complementa el procés d’aprenentatge que ajuda, sense cap mena de dubte, a desenvolupar les competències claus digitals. Totalment gratuït, cada alumne disposa d’un compte gmail personalitzat amb el domini de l’escola i amb una unitat d’emmagatzematge de 30 GB.

Google Classroom és una solució dissenyada juntament amb professors i alumnes amb la qual els alumnes podran comunicar-te fàcilment amb la classe, portar un seguiment del treball i col·laborar millor en el seu procés d’aprenentatge.

Accés a la plataforma

Sappschool

L’aplicació sappschool és una eina que millora la comunicació i informació del col·legi envers les famílies. Permet la recepció de missatges, comunicacions, circulars, dades d’exàmens, tasques encomanadades… de forma instantània a través del dispositius mòvils. Es tracta d’una app personalitzada per al nostre centre, amb el seu logo i la seva imatge corporativa.

Les comunicacions enviades a través de sappschool tenen la mateixa validesa legal que un burofax a nivell de comunicació entre família i escola. Compleix 100% amb la normativa legal en protecció de dades personals, així com tots els centres que tenen l’aplicació funcionant

Amb la missatgeria privada, solament els professors podran iniciar converses amb els pares. Solament poden iniciar converses els professors, fins i tot una vegada iniciada la conversa, són els mateixos professors els que decideixen si es requereix resposta o no. Sappschool disposa d’un sistema de seguiment per saber si s’ha llegit el missatge enviat
sappschool.

Per poder disfrutar d’aquesta eina només s’ha de descarregar l’aplicació des de qualsevol de les dues principals plataformes mòvils de forma totalment gratuïtes per sempre, android i OS.

Tríptic explicatiu de l’app

FaceBook

Facebook és una xarxa social creada amb l´objectiu de dissenyar un espai en el qual els potencials ususaris poguessin intercanviar una comunicació fluïda i compartir contingut de forma senzilla a través d’Internet. Va ser tan innovador el seu projecte que amb el temps es va estendre fins a estar disponible per a qualsevol usuari de la xarxa.

Nosaltres hem implementat aquesta plataforma i des de el curs 2015-16 disposam d’un facebook oficial per poder compartir amb les famílies les activitats, sortidas i events relacionats amb el nostre centre.

images

Accés a la plataforma